Skip to content

Mijn naam is Nanke Hofstra en ik ben, zoals de naam vast al doet vermoeden, oprichtster van Hofstrategie. Ik ben begonnen als duizendpoot met een eenmanszaak, maar inmiddels groeit de onderneming flink, waardoor ik samenwerk met verschillende vaste partners. Deze ondersteunen mij achter de schermen bij mijn verschillende, zeer uiteenlopende opdrachten. Samen werken we als team aan het perfecte resultaat.

Over hofstrategie

Over Nanke

Opdrachtgevers krijgen te maken met Nanke als gezicht van de onderneming. Als betrokken ondernemer ben ik ook buiten kantoortijden bereikbaar voor mijn opdrachtgevers. Last minute vragen worden direct behandeld en de klant is bij mij nog écht koning. Dat neemt niet weg dat ik ook pittig advies kan geven als dat nodig is. Als opdrachtgever kan je erop vertrouwen dat de opdracht correct uitgevoerd wordt, dat niets vergeten wordt en dat je regelmatig een eerlijke terugkoppeling krijgt. Ik werk perfectionistisch en heb alle opdrachten volledig en te allen tijde onder controle. Opdrachtgevers beschrijven mij als autonoom, rechtvaardig, authentiek en overtuigend.

De kracht van Hofstrategie

Ik werk het liefst aan projecten in de ruimtelijke omgeving, mét een maatschappelijk of innovatief tintje. Van object- tot landelijk niveau en alles daartussen. De kracht van de onderneming zit in ontwikkelingen die nieuw zijn, waarin buiten begaande paden wordt gegaan. 

Zeer breed inzetbaar

Daarbij kan ik in de initiatieffase adviseren, of in de uitvoering naast een project staan als adviseur. Ook is het mogelijk om mij in te huren om projecten te leiden en zelfs op uitvoeringsniveau ben ik inzetbaar. Die afwisseling – diverse opdrachtgevers en werkniveau’s – maken voor mij het werk leuk en uitdagend. Diverse opdrachtgevers maken daarnaast gebruik van mij als uitvoerend projectleider; een combinatie van leiding en inhoud. Dat kenmerkt mijn pragmatische aanpak. Soms is de praktijk een goede leermeester, de kunst is dan om goed om te gaan met de uitdagingen die er gaandeweg ontstaan. Ik werk graag autonoom en zelfstandig aan projecten, waarbij ik in nauw contact sta met mijn opdrachtgevers.

Over Hofstrategie - Zeer breed inzetbaar
Over Hofstrategie - Tot in de puntjes verzorgd - Hofstrategie

Verzorgd tot in de puntjes

Mijn werk is tot in de puntjes verzorgd. Aan elk detail is gedacht en er wordt actief met de opdrachtgever meegedacht. Daarbij ben ik door ver uiteenlopende kwaliteiten breed inzetbaar: van de complete organisatie van een topevenement, tot de ontwikkeling van rechtmatige verkoopdocumentatie. Ik werk graag volgens het ‘bring your own device’ principe en bezit o.a. de volledige Adobe Creative Cloud systemen, videosoftware en hoogwaardige Microsoft Office-kennis, die graag voor opdrachtgevers worden ingezet om resultaten te perfectioneren.