Skip to content

Nanke Hofstra is, zoals de naam al doet vermoeden, creatief oprichter van Hofstrategie. Begonnen als duizendpoot met een eenmanszaak, maar inmiddels groeit de onderneming flink, waardoor ze samenwerkt met verschillende vaste toeleveranciers. Deze ondersteunen haar achter de schermen bij haar verschillende, zeer uiteenlopende opdrachten. Samen werken ze als team naar het perfecte resultaat.

Over hofstrategie

Over Nanke

Opdrachtgevers krijgen te maken met Nanke als gezicht van de onderneming. Als betrokken ondernemer is ze ook buiten kantoortijden bereikbaar voor haar opdrachtgevers. Last minute vragen worden direct behandeld, ook in het weekend en de klant is bij haar écht nog koning. Dat neemt niet weg dat ze ook pittig advies kan geven als dat nodig is. Als opdrachtgever kan je erop vertrouwen dat de opdrachgt correct uitgevoerd wordt, dat niets vergeten wordt en dat je regelmatig een eerlijke terugkoppeling krijgt. Nanke werkt perfectionistisch en heeft alle opdrachten volledig en te allen tijde onder controle. Opdrachtgevers beschrijven haar als autonoom, rechtvaardig, authentiek en overtuigend.

De kracht van Hofstrategie

Nanke werkt het liefst aan projecten in de ruimtelijke omgeving, mét een maatschappelijk of innovatief tintje. Van object- tot landelijk niveau en alles daartussen. De kracht van de onderneming zit in ontwikkelingen die nieuw zijn, waarin buiten begaande paden wordt gegaan.

Zeer breed inzetbaar

Daarbij kan Nanke in de initiatieffase adviseren, of in de uitvoering naast een project staan als adviseur. Ook is het mogelijk om haar in te huren om projecten te leiden en zelfs op uitvoeringsniveau is zij inzetbaar. Diverse opdrachtgevers maken daarnaast gebruik van Nanke als uitvoerend projectleider; een combinatie van leiding en inhoud. Dat kenmerkt haar pragmatische aanpak. Soms is de praktijk een goede leermeester, de kunst is dan om goed om te gaan met de uitdagingen die er gaandeweg ontstaan. Nanke werkt autonoom en zelfstandig aan projecten, waarbij ze in nauw contact staan met haar opdrachtgevers.

Over Hofstrategie - Zeer breed inzetbaar
Over Hofstrategie - Tot in de puntjes verzorgd - Hofstrategie

Verzorgd tot in de puntjes

Het werk van Nanke is tot in de puntjes verzorgd. Aan elk detail is gedacht en er wordt actief met de opdrachtgever meegedacht. Daarbij is ze door ver uiteenlopende kwaliteiten breed inzetbaar: van de complete organisatie van een topevenement, tot de ontwikkeling van rechtmatige verkoopdocumentatie. Nanke werkt volgens het ‘bring your own device’ principe en bezit o.a. de volledige Adobe Creative Cloud systemen, videosoftware en hoogwaardige Microsoft Office-kennis, die graag voor opdrachtgevers worden ingezet om resultaten te perfectioneren.